Στην ΗΠΕΙΡΟΣ διαθέτουμε τρεις υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής και συσκευασίας τυροκομικών προϊόντων, στον Αμμότοπο Άρτας στην Ήπειρο, στην Ελασσόνα και στον Δομοκό, τα οποία λειτουργούν σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας, παράγοντας και συσκευάζοντας μια μεγάλη γκάμα μαλακών, ημίσκληρων και σκληρών παραδοσιακών τυριών.
Με τη γνώση της παράδοσης και συνεχείς επενδύσεις σε τεχνολογία, έρευνα και ανάπτυξη, εγγυόμαστε την άριστη ποιότητα και την γευστική υπεροχή των προϊόντων μας.

Η φέτα στις μέρες μας είναι το πιο γνωστό ελληνικό τυρί, με τη μεγαλύτερη κατανάλωση. Μετά από πολλούς δικαστικούς αγώνες με άλλες ευρωπαϊκές χώρες που διεκδικούσαν την αποκλειστικότητα στην παραγωγή φέτας, η Ευρωπαϊκή Ένωση αναγνώρισε τη φέτα ως προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ), που σημαίνει ότι μπορεί να παράγεται μόνο στην Ελλάδα (σε συγκεκριμένες περιοχές), από ελληνικά ζώα και να παρασκευάζεται με συγκεκριμένη διαδικασία, για να έχει την υψηλή διατροφική αξία και ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά που την κάνουν μοναδική.

H φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και διακρίνεται για την εξαιρετική της χαρακτηριστική γεύση. Λευκή και μυρωδάτη, καταναλώνεται σκέτη ως επιτραπέζια ή με λίγο ψωμί και λάδι, συνοδεύει υπέροχα τη χωριάτικη σαλάτα, αλλά δίνει και ξεχωριστή γεύση στα φαγητά.

Τα αναλλοίωτα χαρακτηριστικά όπως το διακριτικό άρωμα του γάλακτος, η συμπαγής υφή της και η φρέσκια γεύση της, κάνουν τη φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ να έχει τη δική της, μοναδική προσωπικότητα.

Η φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ, στο πλαίσιο της πρωτοπορίας και του καινοτόμου πνεύματος της εταιρείας, ήταν η 1η φέτα που διατέθηκε σε πλαστικές συσκευασίες (τάπερ) με άλμη, ώστε να διατηρείται η γεύση της αναλλοίωτη.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ