Στην ΗΠΕΙΡΟΣ διαθέτουμε τρεις υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής και συσκευασίας τυροκομικών προϊόντων, στον Αμμότοπο Άρτας στην Ήπειρο, στην Ελασσόνα και στον Δομοκό, τα οποία λειτουργούν σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας, παράγοντας και συσκευάζοντας μια μεγάλη γκάμα μαλακών, ημίσκληρων και σκληρών παραδοσιακών τυριών.
Με τη γνώση της παράδοσης και συνεχείς επενδύσεις σε τεχνολογία, έρευνα και ανάπτυξη, εγγυόμαστε την άριστη ποιότητα και την γευστική υπεροχή των προϊόντων μας.

Το Κατσικίσιο Ήπειρος (όπως φανερώνει και η ονομασία του) παράγεται από 100% κατσικίσιο γάλα και χαρακτηρίζεται από την υψηλή γευστική του ένταση. Με την ιδιαίτερη πικάντικη και πιπεράτη γεύση του, υπόσχεται μοναδικές γευστικές εμπειρίες.

Είναι εξαιρετικά πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες, ασβέστιο, είναι εύπεπτο, ιδιαίτερα ευεργετικό για τον οργανισμό και αποτελεί άριστη εναλλακτική λύση για όσους έχουν δυσανεξία στο αγελαδινό γάλα ή στο γάλα σόγιας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ